Karantinas Lietuvoje pratęstas iki kovo 31 d. ir dėl to dalyviams ir teisėjams gali kilti klausimas ar “Aludarių taurė 2021” įvyks kaip planuota. Priminsiu, kad šių metų Aludarių taurės finalas numatytas gegužės 15 d.

Skubu išsklaidyti bet kokias abejones - “Aludarių taurė 2021” įvyks nepriklausomai nuo aplinkybių.

Visų pirma, mes tikimės, kad iki gegužės vidurio karantinas bus visiškai atšauktas arba bus palikti tik nežymūs suvaržymai, neužkertantys kelio vykdyti renginiu įprastu formatu. Tai planas ‘A’. Bet galvojame ir apie planus B ir C. Tačiau apie juos šiuo metu neverta kalbėti.

Jums svarbu žinoti, kad Taurė šiemet įvyks bet kuriuo atveju, netgi jeigu būtų atidėta trumpesniam ar ilgesniam laikotarpiui. Todėl virkite, darykite, gaminkite alų konkursui - jis įvyks!

Taip pat skubame pasidalinti ir naujiena - “Savas alus” įsteigė prizus pirmų trijų vietų laimėtojams. Nugalėtojas gaus 150 eurų, antros vietos laimėtojas 100 eurų, o trečios vietos 50 eurų vertės “Savo alaus” čekius aludarystės prekėms įsigyti.

Kaip turbūt supratote, “Aludarių taurės 2021” pagrindinis rėmėjas yra “Savas alus” - įranga ir ingredientai naminio alaus gamybai iš viso pasaulio.